Om os

Financial Care er etableret i 2002 og ledes af Kim Bay Nielsen, som efter mange år som økonomiansvarlig i en række internationale såvel som danske virksomheder har en unik kompetence inden for alle økonomiske og administrative områder. Af virksomheder kan nævnes Haldor Topsøe, Junckers Industrier, Skanska og Sund & Bælt.

Kim har tillige ballast som direktør for mindre virksomheder, hvor disse er videreudviklet fra startfasen til at være etableret i markedet og i vækst.

Desuden har Kim godt indblik fra bestyrelsesarbejde i en række virksomheder mv. - både som bestyrelsesfor­mand og som bestyrelsesmedlem. Eksempelvis kan nævnes ErhvervsService Center for Københavns Amt som repræsentant for iværksættermiljøet.

Kim er uddannet cand. merc. aud. fra CBS og har suppleret med Bestyrelsesuddannelsen fra CBS Executive.


Financial Care er en virksomhed med speciale i virksomhedsøkonomi.

Gennem årene har vi opbygget en stor værktøjskasse som fortrolig samarbejdspartner til et bredt udsnit af virksomheder inden for forskellige brancher.

Vi har indblik i de fleste virksomhedstyper, eksempelvis produktion, projektudvikling og -salg, rådgivning, entreprenør, håndværker samt handelsvirksomhed - og af særlige brancher kan nævnes rådgivende ingeniør, it- og softwareudvikling, ejendomme, elitesport, café m.v.