Økonomi i øjenhøjde

Sammen skaber vi en stærkere økonomi i din virksomhed

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for virksomhedsøkonomi. Eksempelvis kan nævnes økonomistyring, rapportering, analyse og kontrol.

Vi kan levere spidskompetencer til din virksomhed for løsning af alle typer af økonomiopgaver.

Er der penge i kassen til betaling af regningerne, og er der opstillet et likviditetsbudget?

Har du udarbejdet et budget for virksomhedens resultat?

Har du opnået en bankfinansiering, eller forstår banken ikke rigtigt dit budget? 

Lad os hjælpe dig med at skabe overblik og indsigt. Vi kan hjælpe med alt fra likviditets- og driftsbudgetter til indsigtsfulde rapporteringer, der kan give dig dyb indsigt i din virksomheds aktivitet og økonomiske position. Vi rapporterer budgetter overskueligt, så du får det fulde overblik.


Økonomichef på deltid

Hvis du blot ønsker at drage fordel af at kunne trække ressourcerne ind i virksomheden, når der er behov for det, kan vi levere spidskompetence inden for økonomichefens arbejdsområde.

Sparringspartner

I forholdet til revisor, bank, offentlige myndigheder, IT- og produktionsinvesteringer og virksomheds­udvikling. 

Som sparringspartner til virksomhedens økonomiske problemstillinger kan der erfaringsmæssigt opnås bedre aftalebetingelser. Et bedre investeringsoverblik sikrer et bedre beslutningsgrundlag ved store investeringer i eksempelvis økonomisystemer og maskiner til driften. 

En forretningsplan med økonomisk sammenhæng sikrer et bedre beslutningsgrundlag for at sætte en ny strategi i værk, herunder opnåelse af en eventuel nødvendig finansiering.

Vores erfaring og kompetencer er til din rådighed. Benyt dig af muligheden for en konstruktiv sparring på de økonomiske sammenhænge i virksomhedens udvikling.

Outsourcing af regnskabsfunktionen

Bogføring og regnskab

Som nystartet eller mindre virksomhed har man brug for, at alle kræfter sættes ind på virksomhedens kerneværdier. De mange gode kræfter kan være spildt, hvis der ikke er styr på regnskaberne. 

Er du træt af at bruge tid og kræfter på dit bogholderi? Vi mestrer alle discipliner, og kan varetage alle elementer inden for dit bogholderi. Bankbetalinger, fakturering, debitor/kreditor- styring, moms, afstemninger og klargøring til revisor. 

For at gøre din arbejdsdag nem for dig automatiserer vi så vidt muligt arbejdsgangen i bogholderiet. Vi kan hjælpe med løsninger til scanning af bilag via smartphone og aflæsning af fakturaer, godkendelse og bogføring heraf. 

Har du svært ved at navigere i reglerne på lønområdet? For mange er løn et af de sværeste administrative områder at håndtere. Vi kender reglerne på lønområdet og har en bred erfaring med mange lønsystemer. Lad os håndtere virksomhedens lønområde så du kan fokusere på virksomhedens kerneværdier.

Financial Care kan helt eller delvis overtage ansvaret for din regnskabsfunktion.